Gezichts en lichaamsbehandelingen volgens de Yin Yang Filosofie

Alle Piroche behandelingen geven een nieuw bewustzijn van je lichaam en zal de uiterlijke schoonheid van je lichaam op een positieve manier beïnvloeden

Basis behandeling: € 35,95

Tijdens het genot van een kopje kruidenthee of een ouderwets kopje koffie starten we met een voetbad. Komt u voor de eerste keer dan laten we u kennismaken met ons instituut en haar behandelingen. Na een gedegen huidanalyse wordt uw huid gereinigd en kunt u kiezen om te epileren en/of te harsen vervolgens starten we met de peeling. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd en er volgt een lymfe-energetische massage waarna de behandeling wordt afgesloten met een dag-nachtverzorging.

Keuze behandeling: € 43,95

Deze behandeling is als de basis behandeling echter wordt uitgebreid met een massage of masker naar keuze.

Verwen behandeling: € 49,95

Deze behandeling is als de keuze behandeling en wordt volledig met specifiek masker en massage uitgevoerd.

Luxe behandeling: € 57,50

We starten op onze gebruikelijke manier om de rust over ons heen te laten komen. Vervolgens beginnen we met een rugbehandeling dan draaien we om en de drainage vind zijn voortgang op de buik.. Zo proberen we een energetische balans van het lichaam te creëren alvorens wij aan de gezichtbehandeling beginnen. Voor de gezichtsbehandeling gaan we verder als bovenstaande bij de grote behandeling echter harsen en epileren is niet inbegrepen.

Jeugdbehandelingen: € 25,00

De jeugdbehandelingen zijn voor alle jeugdigen onder ons tot 20 jaar. Uiteraard volgen we ook hier onze filosofie. Deze behandelingen zijn met name gericht op het reinigen van de huid. Epilatie is niet inbegrepen.

Lichaamsbehandeling: vanaf € 50,00

Onze lichaamsbehandelingen zijn allemaal gebaseerd op energetische behandelingen. Hier moet u denken aan een specifieke rugbehandeling of lichaamsbehandelingen waarbij we de energetische punten stimuleren. Over onze diverse lichaamsbehandelingen informeren wij u graag verder in onze salon.

Overige behandelingen

Behandeling Prijs
Firming mask €5,00
Epileren €9,00
Verven wimpers €8,00
Verven wenkbrauwen €8,00
Verven wimpers & wenkbrauwen €12,50
Harsen bovenlip of kin €8,00
Harsen bovenlip en kin €12,50
Thai Style massage €69,95
Harsen bikini-lijn €18,50
Harsen oksels €18,50
Harsen benen €25,00
Harsen onder en bovenbenen €40,00
Harsen rug €30,00

Terug naar behandelingen