Tatoeage verwijdering

Spijt van uw tatoeage?

Heeft u spijt van uw tatoeage? Dan zoekt u uiteraard een betrouwbare en professionele salon waarbij u uw tatoeage kunt laten verwijderen. Want u wilt dat het goed gebeurt, met het minste zichtbare littekenweefsel.

De laser behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel dat speciaal is opgeleid in het gebruik van de laser. Voor de eerste behandeling vindt een uitvoerig voorlichtingsgesprek plaats. Dit gesprek is kosteloos.

Bij het aanbrengen van een tatoeages worden opgeloste kleurstoffen (inkt) in de huid gebracht. Het afweersysteem (de witte bloedlichaampjes) proberen de lichaamsvreemde stoffen onschadelijk te maken en op te ruimen. Daar de vaste deeltjes te groot zijn lukt dat niet en worden deze ingekapseld, en afgeschermd van het omliggende weefsel.

Bij behandeling met laser wordt in een fractie van een seconde een hoeveelheid lichtenergie op een deel van de tatoeage geschoten. De hele tatoeage wordt zo afgetast. De energie wordt alleen in de inkt (pigment) geabsorbeerd, die daardoor wordt gefragmenteerd en het kapsel open breekt. De kleurstoffen vallen uiteen in kleine rootdeeltjes, die voor het lichaam onschadelijk zijn, De verkleinde deeltjes kunnen dan wel door het afweersysteem worden afgevoerd. Afhankelijk van de hoeveelheid inkt, de kleur van de inkt, de diepte waarop een tatoeage is aangebracht en de gevoeligheid van de huid zijn er meer of minder behandelingen noodzakelijk. De tatoeage zal na iedere behandeling iets vervagen.

Tatoo veilig, effectief en op professionele wijze verwijderen

ontharen_03

De laser ‘Q Plus’ waar wij in de salon mee werken, zorgt voor een veilige manier van tattoo’s verwijderen en garandeert het best haalbare resultaat.

Huidverzorgings- en Laserinstituut Di Bellezza biedt effectieve en veilige laserbehandelingen, waarmee u de beslissing om een tatoeage te verwijderen gemakkelijker maakt. De laser ‘Q Plus’ waar wij in de salon mee werken, zorgt voor een veilige manier van tattoo’s verwijderen en garandeert het best haalbare resultaat.

Resultaten

Of uw tatoeage ook in zijn geheel verdwijnt is afhankelijk van de gebruikte inktsoort en daarom niet te garanderen. Wel dat de tatoeage vervaagd en er geen littekens ontstaan

Daar de laser naast de inkt ook uw natuurlijk pigment raakt, zal dit ook tijdelijk verdwijnen en ontstaat er een witte plek. Het lichaam zal onder invloed van zon weer pigment aanmaken en in de loop van de tijd zal uw huid weer bijkleuren. Bij mensen met veel pigment kan het in een enkel geval gebeuren dat er een lichtere huidskleur zichtbaar blijft. Ook is het mogelijk dat de huid iets donkerder wordt maar dit is met een lagere instelling van de laser goed te behandelen evenals hiermee sproeten en moedervlekken verwijderd kunnen worden.

ontharen_04

De kosten

De prijs per behandeling is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en zal tijdens het eerste gratis consult met u worden besproken.

De prijs per behandeling is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en zal tijdens het eerste gratis consult met u worden besproken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en hoeveelheid inkt. Tussen de behandeling moet minimaal een periode van 4 weken zijn, een langere tijd is niet nadelig voor het aantal behandelingen dat nodig is om uw tatoeage te verwijderen.

Terug naar behandelingen