Testimonial

Magie bestaat niet, maar met laseren kom je een heel eind!

Lelijke littekens bv. na een borstverkleining kun je met de laser verminderen.
10 jaar geleden heb ik een borstverkleining gehad. Om littekenvorming tegen te gaan heb ik 1,5 jaar speciale pleisters gedragen (deze werden vergoed door het ziekenfonds) en ook nog een zestal injecties gehad, maar helaas kreeg ik toch keloïd littekens. Meestal hebben donkere mensen hier meer last van dan blanke mensen (ik ben blank).

De onderkant van mijn borsten leek op een ongelijke stippellijn, sommige littekens bleven rood en dik. In 2011 bood Salon Di Belleza aan om één van de grotere littekens (ongeveer 4 cm) te laseren, dit als experiment; 8 behandelingen met een tussenpauze van telkens 3 weken.

Aanvankelijk zag ik geen verbetering. Echter na ongeveer 1 jaar was het rode litteken wit geworden en ook veel gladder. In 2014/2015 liet ik het grootste litteken laseren (ongeveer 7 cm) in 12 behandelingen. Dit litteken is nu niet meer rood en ook veel gladder geworden.

Overigens kun je ook pigmentvlekken goed behandelen.
Laseren doet geen pijn ! Ik raad het iedereen aan.

Een zeer tevreden klant.


Hallo Karin en Ronald,

We hebben net een heerlijke vakantie achter de rug, lekker genoten van de zon, zee en lekker eten. En niet te vergeten mijn onbehaarde oksels, de hele vakantie onbezorgd rondlopen in hempjes en mouwloze jurkjes. Ook terug in Nederland is het ideaal, vooral met het onvoorspelbare weer hier. Altijd verzorgde oksels, wanneer er onverwachts een zonnetje doorbreekt. Ik heb zelf een erg gevoelige huid en na het scheren of een behandeling met ontharingscrème was de huid erg gevoelig. Deze IPL-methode kan ik iedereen aanbevelen, na enkele behandelingen zie je al dat de haargroei beduidend minder word. En al na verschillende behandelingen is er geen haartje meer te bekennen, helemaal super!

Karin en Ronald, hardstikke bedankt!

Groetjes, Yvonne.


Hallo mijn naam is Sandra en ik ben de trotse schoonzus van Evelien en namens haar schrijf ik dit stukje!
Evelien heeft een laag I.Q. als gevolg van een bloed propje in de hersenen en een kleine hersenbloeding welke voor, tijdens of ergens na de bevalling is ontstaan. Ze is een mooie jonge vrouw van 46 jaar oud en tot voor kort had ze veel last van overmatige gezichtsbeharing! Evelien leek er in een mannen huishouding eigenlijk nooit zo mee te zitten maar ik merkte aan haar als we ergens waren dat ze wel degelijk in de gaten had dat mensen (en vooral kinderen) haar aanstaarden, ze deed net of ze hen niet zag maar ik zag dat ze zich klein probeerde te maken en erg ongemakkelijk voelde. De instelling waar ze woont heeft het eerst met de huis schoonheidsspecialiste proberen op te lossen maar aangezien ze ook nog een vorm van Autisme heeft waren de hars behandelingen zeer onprettig voor haar! Met onze toestemming is men toen met Evelien naar het Atrium ziekenhuis geweest om met behulp van IPL (kort vertaald licht flits methode) haar van de overtollige beharing af te helpen, het was zowel financieel als emotioneel een waardeloze vertoning. De afgesproken aantal behandelingen, welke niet goedkoop waren, waren al lang verstreken en Evelien begon ook te klagen dat ze niet meer wilde, achteraf zijn we er achter gekomen waarom niet meer! We zijn er toen maar mee gestopt en Evelien leek zich erbij neer gelegd te hebben. Na een tijdje kwam echter toch weer het verzoek er iets aan te doen, we gingen akkoord maar ditmaal zou ik het op mij nemen. Dit bleek nog lastiger te zijn als gedacht, ik zal nooit weten of men haar niet als patiënte wilde hebben omdat ze verstandelijk beperkt is of omdat ze inderdaad een lichte vorm van epilepsie heeft, dit laatste gaf men als rede op. Ze is woonachtig in Hoensbroek en ik heb diverse schoonheidsspecialisten bij haar in de omgeving benaderd.
Uiteindelijk en achteraf gelukkig ben ik in Sittard bij DiBellezza terecht gekomen!!

Aan de telefoon gaf Karin me al aan geen enkel probleem met haar verstandelijke beperking te hebben, sterker nog ze heeft verschillende klanten uit een zorg instelling voor mensen met een verstandelijke beperking! Nadat ik Evelien op het hart gedrukt had dat we echt voor haar welzijn gingen en ik geen zin had in drama’s welke zich schijnbaar in het Atrium afgespeeld hadden zijn we aan onze behandelingen begonnen!! Evelien bleek heel bang te zijn en Karin heeft haar uitgelegd wat ging gebeuren en eerst op de hand laten voelen wat ze zou voelen, bleek dat men Evelien in het ziekenhuis met 2 personen in de stoel vastgehouden had om de behandeling te laten plaatsvinden, vandaar haar angst!!

Karin is echt geweldig ze legt iedere keer opnieuw uit wat gaat gebeuren en luistert ook vol aandacht naar Evelien’s verhalen. De haartjes in het gezicht werden spoedig veel minder dus ik dacht “nou zo vaak hoef ik dus niet meer op mijn vrije vrijdag naar Sittard” maar helaas, Karin deed het zo geweldig dat mevrouw nu ook haar oksels wilde laten behandelen, eerlijk is eerlijk ze had me er inderdaad een bos staan en in de zomer schiet ontharen er wel eens bij in met zoveel bewoners, oké we doen het!!

Momenteel is de stand van zaken dat Evelien erheen gebracht word voor haar oksels we de borstels boven haar ogen ook maar aan het doen zijn en aangezien ik toch altijd moet rijden lig ik nu na haar behandeling in de stoel zodat ik mijn pincet ook binnenkort vaarwel kan zeggen om mijn wenkbrauwen in bedwang te houden!
Behalve dat we dus zeer tevreden zijn met onze tot nu toe behaalde resultaten is het onder het genot van een kopje koffie ook nog altijd een beregezellig uitje!

Karin hartelijk bedankt alvast, veel liefs Evelien en Sandra


Toen jullie de gezichtsbehandeling van DermaOyy in jullie praktijk introduceerden was jij erg enthousiast hierover. Achteraf blijkt dit ook geheel terecht. Ik luisterde naar je uitgebreide uitleg maar dacht ijdel genoeg dat dit voor mij nog niet van toepassing was. Echter mijn spiegel liet zien dat het “zwaartekrachtprobleem” van de huid ook bij mij aanklopte en dus maakte ik gebruik van je gratis proefbehandeling. Het resultaat was inderdaad verbluffend en ondertussen heb ik mijn serie behandelingen gehad en zit nu in het “onderhoudstraject” wat heel goed bevalt. Karin, bedankt voor je enthousiasme en vakkundige behandeling. Ik geniet elke dag als ik in de spiegel kijk.

Phily


Wij zijn onze ouders allemaal dankbaar dat we bestaan en als je hun fijne en goede genen erft is dat mooi meegenomen. Maar soms zit er een gen bij die je liever niet had mee gekregen. Zo ook bij mij.
Aan mijn moeders kant “heerst” overbeharing die, helaas voor alle vrouwelijke afstammelingen, over erfbaar blijkt. Dus daar zat ik dan met een minder fraai “erfstuk”. Dolblij was ik dan ook dat er zo iets bleek te bestaan als IPL. Halleluja, mijn eigen schoonheidsspecialiste ging deze methode in haar schoonheidssalon toepassen! En sindsdien? Ga ik “baardloos” door het leven en heb ik de pincetten uit al mijn tassen, dashbord kastje, bureauaatje ect. gegooid. IK heb ze niet meer nodig.

Lang leve de IPL. Karin, bedankt !

Linda