Verwijderen van Couperose en Fibromen dmv BioSkinSmoothing

Verwijderen van Fibroma pendulans: € 12,50 per 10 minuten

Fibromen zijn gesteelde weke gezwelletjes (goedaardig), huidkleurig of duidelijk gepigmenteerd. Ze komen vooral voor in de hals, oksels, onder de borsten en in de liezen.

Behandeling

De fibromen worden met een pincet opgetild zodat ze los van de huid komen. Het steeltje wordt met een hete naald doorgebrand en de fibroom wordt verwijderd. Er blijft een klein korstje over wat na enige dagen van de huid afvalt.

Verwijderen van teleangiëctasiën (couperose) € 12,50 per 10 minuten

Teleangiëctasieën is een toename van kleine bloedvaatjes) in het gezicht; ook wel couperose genoemd. Het komt vooral voor op de wangen en neus. Hoe het ontstaat is niet bekend. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor de ontwikkeling van couperose. Tevens kan een erfelijke aanleg een rol spelen.

Behandeling

Met een heel dun naaldje wordt stroom gegeven in het haarvaatje. Het vaatje wordt dichtgebrand, waardoor het niet meer zichtbaar is. Na de behandeling kan de huid rood zien. Dit trekt na enkele uren weg. Ook kunnen er kleine korstjes overblijven. Deze vallen na enige dagen van de huid.

Spider naevus is een bloedvaatje in de vorm van een spinnetje. Het heeft een centrum met kleine uitlopende vaatjes. Het komt vaak voor onder het oog, op de wangen of op de neus.

Behandeling: het stollen (dichtbranden) van de bloedvaatjes en het centrum van de naevus.

Meer informatie?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!!

Terug naar behandelingen